See. Believe. Achieve.

Corina Constantin fost desemnată gimnasta anului 2014. Anul acesta Corina a reusit sa acumuleze 12 medalii! 

Haideti sa vedem cum se simte dupa acest rezultat si ce planuri are pentru 2015!

10551606_771705319516884_2650847226229638149_o

  •   Si In acest an ai devenit numarul 1 in clasamentul celor mai buni sportivi ai anului! Cum te simti dupa acest rezultat?

   Este un sentiment foarte frumos ,imi dau seama ca nu am muncit in zadar anul acesta si dupa miile de repetari din sala de antrenemanete au venit pe rand si rezultatele, acest lucru ma face sa ma simt multumita de mine.

  •    Cate medalii ai acumulat in anul 2014?

In acest an m-am bucurat pentru ca am reusit sa ma autodepasec si am reusit performanta sa acumulez 12 medalii, castigate in etapele de cupe Mondiale din Japonia, Bulgaria si Portugalia dintre care 4 castigate la Campionatul Mondial din Mexic.

10497105_785194791531129_2584451326646437998_o

  •  Care este cea mai “frumoasa” medalie pentru tine din acest an?

Din acest an nu am doar o singura medalie frumoasa pentru mine, am 4 medalii de suflet castigate la campionatul mondial de acum 4 luni.De ce toate imi sunt la suflet? Pentru ca pentru ele am muncit de la inceputul anului si cred ca fiecare medalie in parte mi-a aratat munca depusa in urma, pentru fiecare proba in parte.

  •    Vor fi ultimele medalii din cariera ta de gimnasta?

Nu pot da nici un raspuns sigur: nici da, nici nu, deocamndata pot spune ca sunt intr-o pauza mai lunga ,voi vedea pe parcurs cum decurg lucrurile si ma voi hotari daca ma voi reintoarce pentru campionatul european.

10841625_842317669122315_99013875_n

  •    De ce atribute crezi că are nevoie un sportiv în ziua de astăzi pentru a reuși să facă performanță?

Pentru ca un sportiv sa ajunga la inalta performanta trebuie sa fie hotarat, sa stie unde vrea sa ajunga si sa munceasca pentru asta, sa isi doreasca indeajuns de mult incat atunci cand ii va fi mai greu in antrenamente sa nu renunte asa usor si sa lupte pentru ceea ce isi doreste. Atunci cand nu ai toate calitatile necesare, dar dorinta ta este mai presus de toate si muncesti indejuns de mult, cu perseverenta, lipsa calitatilor nici nu se vor mai simti in competitii.

  •     Ce i-ai sfătui tu pe părinții care ar vrea să-și ducă fetițele la gimnastică aerobica? De ce să o facă?

 In primul rand gimnastica aerobica dezvolta armonios aspectul fizic , iar daca acesta pasiune continua pana la performanta, poate continua acest drum foarte frumos pentru micutele gimnaste. Sa muncesti si sa fii rasplatit pentru munca ta la fiecare concurs la care participi este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ti se pot intampla, momente unice! Incurajez toate mamicile sa isi duca fetitele la gimnastica aerobica! Merita!

  •     Am vazut ca ai fost in Japonia cu un nou proiect “Happy Dance Power System”. Ne poti spune mai multe despre el?

Intr-adevar am acceptat sa fac parte din acest proiect ’’Happy Dance’’ unde lucrez impreuna cu Paulo Santos cel care a infiintat de la bun inceput acest proiect.

    Proiectul Happy Dance este inca in dezvoltare in multe tari ale lumii cum ar fi Japonia in primul rand, de aici a pornit totul, Argentina, Mexic, USA, Peru, Chile, Vietnam, Indonesia, Australia, Israel, Russia, Germania, Ungaria, Portugalia, Spania etc. iar acum eu fiind oficial noua ambasadoare a Romaniei, voi promova si dezvolta acest proiect si in Romania.

Proiectul Happy Dance este un sistem puternic care contine mai multe categorii cum ar fi: Happy Dance Fitness; Happy Kids; Happy Gold Program; Happy Mind; Happy Family; Happy Individual(personal trainer); Happy World. Eu lucrez doar la primele 3 dintre aceste categorii.Pentru programele ‘’Happy Kids’’ si ‘’Happy Fitness’’ care sunt programe de dans pentru copii si adulti de toate varstele voi colabora impreuna cu Viva Sport si bineinteles cu Paulo Santos ,si prevad o colaborare frumoasa si de lunga durata ,in acelasi timp sper sa fie foarte bine pe viitor iar pentru ’’Happy Gold Program’’ care contin programe,tehnici si stiluri noi de antrenamente pentru gimnastica aerobica create de Paulo Santos eu voi lucra doar pe plan international si ma voi ocupa de a executa si a explica acest nou program in diverse tari unde sunt chemata!

10849865_1537727449778158_7076569577468495238_n

  • Ce alte planuri de viitor ai?

   Planurile mele  viitor?! In primul rand ma axez foarte mult pe acest program ’’Happy Dance’’ pentru ca sunt multe de facut pentru a dezvolta proiectul si in Romania si responsabilitatile sunt pe masura,in rest predau ore de pilates si control postural, sunt in primul an de master si luand in considerare viitorul meu ca si gimnasta ramane de vazut.

 

ENJOY,

Laura Cristache.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.