See. Believe. Achieve.

Interviu Andreea Bogati

Dragi prieteni,

Continuam seria interviurilor, de data aceasta voi vorbi cu  Andreea Bogati, componenta a Lotului National de Gimnastica Aerobica, multipla campioana nationala, internationala, europeana si mondiala!

  • Cum ai ajuns in sala de gimnastica?

La 10 luni am inceput sa merg si nu stateam locului, asa ca mama a asteptat sa mai cresc crezand ca, daca ma da la sport rezolva problema energiei mele. Ceea ce nu s-a intamplat.

La 3 ani am intrat pentru prima data in sala de gimnastica Adi Sincai din Cluj. Am fost fascinata, imi placea enorm, dar voiam sa stea mama cu mine in sala. Atunci nu faceam nimic la sala, cred ca eram rusinoasa. In schimb, cand ajungeam acasa  voiam sa fac ce vedeam in sala .Tin minte ca ma sprijineam pe perete cand faceam stand pe maini si dadeam zugraveala jos :)) .

Iar la 4 ani am ajuns in sala de gimnastica de la Balcescu unde am facut antrenamente pana in clasa a-III-a . In clasa a-IV-a parintii m-au dus la Deva si de atunci fac gimnastica aerobica.

  • Ce amintiri te leaga de debutul tau in sport?

De cand eram mica si faceam gimnastica artistica toti antrenorii ma voiau la ei in grupa, vazand ca am potential. La fel a fost si in perioada de la Deva unde, deja practicam gimnastica aerobica. Aceasta amintire m-a fortat sa imi doresc mai mult sa ajung ceea ce sunt acum.

  • La ce concurs ai luat prima ta medalie? Cum te ai simtit?

Prima medalie am castigat-o la Cupa Cetate Deva dupa vreo 7 luni de antrenament  in gimnastica aerobica. Luasem locul doi si eram atat de fericita si mandra de mine.

  • Care este pentru tine cea mai importanta (de suflet) medalie castigata pana acum?

Medalia de aur din proba de cuplu de la Mondiale 2012.

cb449140-90b1-012f-9ee7-002421e58cb1 

251910_320071804736840_1997845739_n

  •  Esti multumita de rezultatele obtinute in anul 2013?

Da, mai mult decat multumita. A fost cel mai greu an competitonal. Ma bucur ca am reusit sa adaug cateva medalii frumoase in palmaresul meu.

  • Care este cea mai grea perioada a anului, avand in vedere antrenamentele?

Eu nu am o perioada anume cand imi este greu. Important pentru mine este sa nu am dureri  si sa nu ma plictisesc de ceea ce fac si  daca sunt apta fizic este perfect indiferent de perioada in care ne aflam.

  • Cea mai frumoasa experienta competitionala a ta a fost…?

 Universiada din Shenzhen a fost primul meu concurs de mare anvergura la care am avut reusite si nereusite dar, care m-au ajutat enorm in cariera. Si Jocurile Mondiale din Cali unde mi-am dorit sa fac 15.000 de spectatori fericiti ca nu au platit degeaba bilet sa ne vada concurand. Aceste doua experiente au avut un impact major asupra mea.

  • Ce ti-ai propus in anul 2014?

Imi doresc sa obtin cat mai multe medalii la toate concursurile pe care le am anul acesta si la Mondiale sa auzim de cat mai multe ori Imnul tarii noastre.

IMG_8976

935229_450656901691490_874665409_n

triosenioaremsite

ENJOY,

L.A.

Comments on: "Interviu Andreea Bogati" (1)

  1. […] Cristache le-a intervievat pe doua dintre componentele lotului national de gimnastica aerobica – Andreea Bogati si Bianca Becze dupa un an competitional 2013 plin de reusite. Ambele au povestit cum au facut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.