See. Believe. Achieve.

Joi, de la ora 18.45 (ora locală – 20.45, ora României)  este, din nou,  rândul fetelor să revină în concurs, în căutarea unor poziții cât mai bune la individual compus, reprezentantele noastre fiind deschizătoare de drum, programate să evolueze primele, Laura Jurca la sol și Larisa Iordache la bârnă. 

Înainte de toate, trebuie să spun că am primit foarte multe mesaje, nu am răspuns pentru că am vrut să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Le mulțumesc tuturor că sunt alături de mine, de echipă, că sunt cu sufletul alături de noi și vreau din tot sufletul meu să le arăr că nu este degeaba această susținere… Vor fi și părinții mei în tribune și vor fi alături de mine… Când mi-au spus că vin, m-am liniștit complet și, un pic, așa, s-au aliniat toate lucrurile la locul lor… Mă simt mai liniștită și cred că pot… Trebuie să ofer bucurie și, sper, să dovedesc încă o dată că gimnastica e viața mea, că ceea ce sunt acum, sunt datorită gimnasticii și nu-mi pare rău...” spune Larisa Iordache.

Încrezătoare este și Laura Jurca, înaintea debutului său în finala celor mai bune 24 de gimnaste ale lumii: ”Simt că pot… Am încredere în mine… Vreau să stau pe aparate, să-mi fac treaba…

12032840_936705576394560_6193763139664751043_o12036953_1645517759069970_8082883499147246995_n

 

Băieții se pregătesc și ei pentru cele două prezențe în concurs, Cristian Bățagă – vineri seara, la individual compus,  în timp ce Marian Drăgulescu– duminică, la sărituri – a avut ceva probleme la mână după calificări, în urma evoluției de la cal: ”…A doua zi m-am trezit că nu puteam să ridic nici cana cu ceai, nu puteam să o pun nici jos! Am intrat un pic în panică, dar acum este, să zic, mult mai bine. Am început acupunctură, cu trei ședințe deja într- zi, unguente, antiinflamatoare… Sper să nu mă împiedice o încheietură să merg mai departe… Dacă am dus eu atâtea, le duc și pe-astea. Mi-o pun în ghips și tot sar… Am un singur aparat. Am tot timpul din lume, am tot ceea ce îmi trebuie… Am trecut noi hopuri și mai grele… Cu siguranță și ea (nn. Larisa Iordache) este foarte bine pregătiră, încredere în ea să aibă…

IMG_8268 IMG_8872

 

HAI ROMANIA! Mult Succes!

Laura Andreea Cristache.

Comments on: "Glasgow 2015: Azi Finala Feminina la Individual Compus" (1)

  1. Jana Voiculescu said:

    Prin prestatia de la individual compus, Larisa si Laura nu au lasat “sa moara” gimnastica romaneasca, aducand prin medalia Larisei un nou suflu, incredere si motivatie in randul echipei ! Bravo, Larisa ! Bravo, Laura !
    Odata cu primavara, doresc echipelor Romaniei, fete si baieti, sa revina acolo unde le este locul de zeci de ani ! Mult succes, Cristian ! Marian Dragulescu sa ai un zbor inalt si o aterizare la punct fix demna de cel mai experimentat pilot care sa-ti aduca medalia mult dorita !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.