See. Believe. Achieve.

In anul 2013 Corina Constantin a castigat nici mai mult nici mai putin de 15 Medalii Internationale. In 2014 Echipa Romaniei a dominat toate Competitiile Internationale la Gimnastica AEROBICA.

10402563_740039612683455_727458441477695002_n

 • Ce iti poti dori mai mult de atat?

In primal rand imi doresc o medalie la fiecare proba stiind ca avem sanse mari, si bineinteles imi doresc foarte mult Medalia de Aur la aceste Campionate Mondiale in proba de Individual Feminin pentru ca este singura medalia care imi lipseste din palmares la aceasta categorie.

 •  Ce schimbare in motivare si abordare ti-a adus prima ta medalie importanta?

Cred ca motivarea cea mai mare a fost ca stiam ca sunt capabila si am calitatile necesare pentru a iesi in evidenta cu stilul meu propriu in executarea exericitiilor in fata arbitrilor si cu ajutorul D-nei antrenoare Maria Fumea care a stiut sa ma puna in valoare prin dificultatea exercitiilor mele am reusit sa castig concursuri de mare anvergura.

 • Cum ai simtit trecerea de la o medalie la alta: in 2011 ai devenit Campioana Europeana la Individual, iar apoi in 2013 ai castigat Medalia Aur la Jocurile Mondiale din Columbia. S-au schimbat exigentele celorlalti fata de tine? Te-ai schimbat tu ca om dupa aceste reusite?

Dupa ce am castigat titlul European la Individual in 2011, a urmat anul 2012 care nu mi-a adus asa multe satisfactii, am fost un pic demoralizata si am avut nevoie de un impuls pentru a fi din nou in varf. In anul 2013 am avut mai multe etape de cupe mondiale unde am avut timp sa ma pregatesc fizic si psihic cu ajutorul antrenorilor mei D-na Maria Fumea, Mircea Brinzea si D-na Mariana Mezei, sa prind din nou incredere in mine, unde de altfel mi-am si dovedit in primul rand mie insumi dupa ce am castigat cupa mondiala in proba de individual, asta m-a motivat foarte mult si m-a facut sa-mi schimb gandirea intr-una pozitiva sa-mi dau seama ca pot fi din nou pe prima treapta a podiumului. In acelasi timp am stiut ca exigenta celorlalti a crescut asa ca m-am motivat si mai mult si venind la jocurile mondiale cu un exercitiu nou si o dificultate mare am reusit sa ma ridic si sa fiu din nou acolo unde imi doream si imi propusesem. Eu ca persoana dupa aceste reusite nu pot spune ca m-am schimbat doar ca am invatat cum sa am mai multa incredere in mine, sa fiu mai puternica si sa-mi dau seama ca pot sa realizez orice daca imi doresc foarte tare.

logo-cm-aero-2014

 •  Cel mai important concurs al anului pentru Gimnastica Aerobica este Campionatul Mondial din Mexic, Cancun ce se va desfasura in perioada 22 iunie – 29 iunie.  Esti pregatita?

Bineinteles. Am pretentii la toate probele, vreau sa concurez doar pentru aur. Daca ne vom face cu totii exercitiile fara ratari si cu o executie foarte buna, avem toate sansele sa castigam.

10345771_628823410541504_7831432216733392136_n

 • Simti presiune stiind ca la aceste Campionate Mondiale esti favorita la individual si nu numai ?

Nu pot spune neaparat ca simt o presiune stiu ca da daca imi fac exercitiul exact ca la antrenamente si punctez perfectiunea am toate sansele sa castig. Sunt constienta ca tot ce am de facut e sa raman concentrata si calma exact asa cum am facut si la etapele de cupe mondiale, unde impreuna cu toata echipa am dominat in toate probele concursurile internationale, finala etapelor, cupele mondiale si sunt sigura ca noi ne batem la aur la toate probele.

 •  Este un lucru bun, te ambitioneaza acest gand sau este o misiune mai grea?

Pe mine una ma ambitioneaza! Am motive pentru a concura si pentru a castiga. Cu totii am muncit foarte mult si cu totii avem sanse, nu avem de ce sa dam inapoi suntem hotarati sa castigam si sa dam dovada ca suntem din nou cei mai buni din lume!

10330483_627646310659214_4593809724840783073_n

Multa Bafta! HAI ROMANIA!

ENJOY,

LAURA CRISTACHE

 

Comments on: "Corina Constantin Interviu 13/06/2014" (2)

 1. Steel Galati said:

  I am verry happy with this ROMANIAN PEOPLES ! Go ahead Corina (Don’t forget ABBA-THE WINNER TAKE ALL !!!),YOU MUST BE TAKE ONLY GOLD !!!

 2. I see you share interesting content here, you can earn some extra money, your
  blog has huge potential, for the monetizing method, just type in google – K2 advices how to monetize a website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.